Herroepingsrecht

De Consument heeft het recht om gedurende veertien kalenderdagen, te rekenen vanaf de eerste dag volgend op de levering, af te zien van zijn aankoop, zonder opgave van motief en zonder het betalen van een boete.

Hieronder vind je verschillende situaties waarin je een artikel kunt retourneren. Vallen de verzendkosten ten onze laste dan vergoeden we enkel verzendkosten overeenkomstig het gewone posttarief. Hetzelfde geldt voor aangetekende zendingen. Deze zullen in ontvangst genomen worden maar we betalen enkel een normale zending volgens het gewone posttarief terug.

Ik wil het geleverde artikel niet behouden. Mag ik het terugsturen?

Wil je het geleverde artikel niet behouden dan kan je overeenkomstig de Belgische wetgeving je bestelling binnen de 14 dagen retourneren, te rekenen vanaf de eerste dag volgend op de levering.

Je doet dit als volgt:

 • vul het retourdocument zo volledig mogelijk in en vermeld ondermeer de reden van retour (niet verplicht) en het rekeningnummer waarop we je het bedrag van het boek kunnen terugstorten
 • stuur ons het artikel dat je wilt retourneren onbeschadigd en in z’n originele verpakking terug naar Antiquariaat Boekenventje/Norbert Daelman, Herdergemsestraat 25 te 9340 Lede in België.
 • is het artikel in ons distributiecentrum aangekomen dan zorgen we zo snel mogelijk voor een creditnota en terugbetaling

  Het artikel dat geleverd werd is wel degelijk het boek dat op mijn bestelling staat, maar ik heb me kennelijk vergist want het is niet het boek dat ik eigenlijk wou. Kan ik ruilen?

  Heb je het verkeerde boek besteld dan kan je het ons binnen de 14 dagen retourneren. We storten jou het volledig bedrag terug met uitzondering van de verzendkosten.

  Je doet dit als volgt:
 • vul het retourdocument zo volledig mogelijk in en vermeld als reden van retour “verkeerd boek besteld”; geef op dit document ook het rekeningnummer mee waarop we je het bedrag kunnen terugstorten
 • stuur ons het artikel dat je wilt retourneren onbeschadigd en in z’n originele verpakking terug naar Antiquariaat Boekenventje/Norbert Daelman, Herdergemsestraat 25 te 9340 Lede in België.
 • is het artikel in ons distributiecentrum aangekomen dan zorgen we zo snel mogelijk voor een creditnota en terugbetaling binnen de 14 dagen.
 • wil je alsnog de juiste titel bestellen dan kan dat best door een nieuw order in te geven via deze webshop, dit is voor ons immers de makkelijkste manier om jou zo snel mogelijk een nieuw exemplaar te bezorgen

  Ik heb kreeg het juiste artikel, maar het is beschadigd. Krijg ik een nieuw exemplaar?

  Heb je een beschadigd artikel ontvangen , gelieve ons eerst per e-mail op de hoogte te brengen, na bevestiging per e-mail kan je het ons binnen de 14 dagen retourneren. We storten jou het volledige bedrag, inclusief verzendkosten terug binnen de 14 dagen.

  Je doet dit als volgt:
 • vul het retourdocument zo volledig mogelijk in en vermeld als reden van retour “beschadigd boek”; geef op dit document ook het rekeningnummer mee waarop we je het bedrag kunnen terugstorten
 • stuur ons het artikel dat je wilt retourneren in de ontvangen staat en in z’n originele verpakking terug naar Antiquariaat Boekenventje/Norbert Daelman, Herdergemsestraat 25 te 9340 Lede in België.
 • is het artikel in ons distributiecentrum aangekomen dan zorgen we zo snel mogelijk voor een creditnota of terugbetaling binnen de 30 dagen.

wil je graag een nieuw exemplaar ontvangen dan doe je dat best door een nieuw order in te geven via deze webshop, dit is voor ons immers de makkelijkste manier om jou er zo snel mogelijk een te bezorgen.

Formulier voor herroeping moet de volgende gegevens bevatten:

Besteld op:

Ontvangen op:

Naam/Namen consument(en)

Adres consument

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

Datum